Pokémon

Pokémon TCG - Scarlet & Violet Booster Pack

Trading Card Game - Booster Pack

€ 5,75
In voorraad

Ga op avontuur in Paldea, de nieuwste Pokemon regio. Ontmoet de starter-Pokemon van deze regio, Sprigatito, Fuecoco and Quaxly. Ontdek de legendarische Pokemon Koraidon en Miraidon in hun ex-vorm. Andere Pokemon van deze serie evolueren tijdens de gevechten - inclusief Arcanine en Gyarados met een geweldige nieuwe uitstraling. Ontdek de mooie illustraties en alle Pokemon in de Pokemon TCG - Scarlet & Violet uitbreiding.

De uitbreiding bevat 190 kaarten.

Nieuw!

Breid jou collectie uit met de nieuwste kaarten uit de Paldea regio.

Inhoud:

  • 10 Pokemon kaarten
  • 1 basis energie-kaart
  • 1 kaart met een code om in de TCG-game/app een booster te openen.

Merk
Pokemon
Leeftijd categorie
6+
Taal
Engels
Type spel
Trading Card Game
Categorie
Actie en avontuur
Jaar van uitgifte
2023
Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, gemiddeld binnen 2-4 werkdagen (afhankelijk van de beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail (info@jo-toys.nl). We zullen je zo snel mogelijk op de hoogte stellen wanneer de door jou gevraagde artikelen al dan niet binnen zijn. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen.

Met het Track & Trace kun je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met het tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vul dan je unieke barcode in of click op de link. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.